breitling diamond replica пазар производители - предимно от Италия. Dizi е запазена марка, която се наложи на българския пазар най-вече със своите колекции, които са смели и провокативни, но в същото време и много елегантни. ШУШОНИ!jaeger le coultre replica" />
В кошницата има 0 продукта
УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
1. Използването на сайта DIZI.BG автоматично означава, че сте съгласни и приемате условията изложени по-долу.
2. DIZI.BG си запазва правото да променя дизайна на уеб сайта както и неговите елементи във всеки един момент. Промените стават валидни в момента на тяхното изпълнение.
3. ДИЗИ ООД, регистрирана в република България притежава правата върху целия уеб сайт DIZI.BG,съдържание, снимков материал,модели и всички негови елементи. При използване или копиране на елементи от уеб сайта без разрешение от наша страна ,нарушителите подлежат на санкции съгласно Закона за Авторско право и сродните му права.
4. Предложения,идеи и др. пратени от наш потребител стават автоматично наша собственост и не се дължи обещетение или каквато и да е компенсация за ползването им.
5. При регистрация от ваша страна,вие имате право да избирате дали да получавате напомнящи е-мейли от нас за предстоящи разпродажби,намаления или да Ви информираме за промени по уеб сайта.
6. Продуктите в нашият уеб сайт са представени в реалните им цветове. Вариация в цветовата гама е възможна в следствие на различните настройки на мониторите.
7. При извършена покупка от DIZI.BG се задължаваме да доставим продукта до вас според детайлите на поръчката. Извършена покупка Ви задължава да заплатите крайната цена на поръчката при доставка ако е с наложен платеж или предварително в случаи на плащане по банков път.
8. За въпроси неуредени в тази част се прилага Българското законодателство.